Pages Navigation Menu

Näsa för nyheter och mycket mera

Vad har jag att komma med?

Jag kan journalistik, information och kommunikation.  Med entreprenörens öra mot marken blir mitt engagemang i stort som smått viktigt.

28 år i journalistikens tjänst har gett mig nätverk och kännedom om en spännande omvärld. Glöm andra siffror!

Jag hävdar:

  • Att nyhetsnerven är en känsla som kan skapas.
  • Att hantera information rätt, är en dygd.
  • Att intresse för människor ger outsinliga kunskaper.

Nu söker jag uppdrag!

Sex samarbetspartners/uppdragsgivare säger detta om mig:

 

Anna Lena ElmekloAnna-Lena E. Elmeklo ‎

Information / varumärkesansvarig för Hans Andersson Recycling AB, ett av Sveriges ledande återvinningsföretag.  

Andra generationens familjeföretag med 500 anställda och en omsättning om 2 MSEK. Vid   koncernens 20  återvinningsfilialer runt om i Sverige förädlas avfall till ny råvara. Avfall från bland annat kontor, fastigheter, köpcentra och industri.

Hans-Andersson-Recycling 

 

Tittis uppdrag: Att göra en publikation som beskriver Hans Andersson Recyclings omfattande verksamhet inom återvinning till en bred målgrupp av kunder och allmänhet. Samt att skriva nyhetsartiklar till företagets webbsida.

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Titti har en yrkesskicklighet med en fantastisk förmåga att snabbt och lätt sätta sig in i vår verksamhet. Vi ger våra allra bästa rekommendationer. Vi kommer fortsätta samarbeta med Titti.

Bonus: Det är väldigt trevligt och engagerande att arbeta tillsammans med Titti.

 

logga-FN-300x67

 Lennart Lauerstein Lennart Lauerstein

    Ansvarig för FlodaNyheter och Radio Floda

   

   Titti Thorsell var med och startade webtidningen FlodaNyheter. Hon anställdes för uppdraget som chefredaktör och ansvarig utgivare.

     Tidningen hade premiär i mars 2013 och fick tack vare Tittis gedigna  kunnande och hennes sprudlande energi en rivstart.

     Genom sitt nätverk  bidrog hon till att vi rekryterade duktiga journalister såväl     till  tidningen som till Radio Floda.

 Hennes välskrivna artiklar gjorde att tidningen snabbt fick många  läsare och hennes reportage uppmärksammades även av övriga media i  Västsverige.

  För den som vill ha en kreativ, energisk och välskrivande journalist  är Titti att rekommendera.

   Birgitta Lagerlöf

      projektledare och delägare Medialaget AB 

            

 

Jag kan varmt rekommendera Titti Thorsell. Vi har arbetat tillsammans i flera olika projekt och samarbetet har alltid fungerat bra.

Under några år arbetade vi med den rikstäckande bostadsrättstidningen Bo bättre, jag som chefredaktör och Titti som redaktör för inredning och design. I det arbetet var Titti en stor tillgång och bidrog med många idéer och bra material. Under en period delade Titti lokal med Medialaget och under den tiden samarbetet vi bland annat kring ett nyhetsbrev inom VGR som Titti var redaktör för.

Förutom att vara noggrann och alltid leverera det man kommit överens om är hennes största styrka kreativitet och att ”tänka utanför boxen”. Ingenting är omöjligt och Titti är aldrig främmande för att pröva nya idéer och infallsvinklar. En stor tillgång i ett skapande yrke.

Man har aldrig tråkigt med Titti. Hon är en varm person som bjuder på sig själv.

Anna von Brömssen

fotograf

 

Titti är en lättsam och glad person att jobba med. Hon skriver bra, har alltid många idéer och bygger kontakter för att hitta rätt personer till artiklar eller i andra sammanhang.

 

 

  Göran EklundUtskrift

    VD Sveriges Glas och Porslinshandlareförbund
    Ansvarig utgivare Tidningen Glas & Porslin

 

     

Titti Thorsell tog över redaktörskapet för förbundets tidning Glas & Porslin från och med nr.4 – 2008 fram till tidningens nedläggning 2011. Anledningen till detta var att förbundet upplöses under åren 2012/13. Titti  hade under ett antal år tillbaka i samarbete med den tidigare redaktören och medverkat med ett antal artiklar.

Titti har en stor förmåga att skapa kontakt med dem som skall intervjuas och har ett stort kontaktnät inom branschen. Mycket duktig med sina reportage där både personer och företaget finns med på ett för läsaren innehållsrikt sätt.

Titti är van vid att arbeta självständigt efter att man tillsammans i redaktionen/förbundet lagt en plan vad tidningen skall innehålla under ett antal kommande nummer.

Det finns all anledning och jag vill varmt rekommendera Titti som redaktör. Hon är en mycket duktig journalist.

 

  Margareta GibbonsVG logga

 

   Utvecklingsledare i Västra Götalandsregionen

kugghjulen1

    Centrum för Verksamhetsutveckling, CVU

Jag är väldigt nöjd med det arbete som Titti utfört i våra projekt. Alltid påläst och väldigt entusiastisk och har kommit med många kreativa idéer som vi haft mycket nytta och glädje av i de projekt som vi bedrivet tillsammans med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Titti skriver på ett väldigt lättläst och roligt sätt som gör att man vill läsa och veta mer.

SKL genomskinlig bakgrund

Det har varit väldigt roligt att samarbeta med Titti som är en väldigt lättsam, positiv och “open minded” person. Hon har väldigt lätt att lyssna in andra personer och sätta sig in i nya frågor. Titti har alltid levererat ett utmärkt material i form av våra Nyhetsbrev.

Skulle du rekommendera andra företag/kolleger att anlita Titti Thorsell, om ja i så fall varför?
Ja, för hennes sätt att skriva, hennes kreativitet, förmåga att kommunicera med andra samt nyfikenhet och förmåga att sätta sig in i nya frågor.